3d modelovanje vizuelizacija rendering

3d modelovanje vizuelizacija rendering

3D modelovanje nameštanja, mašina, objekata, Beograd

Crtanje, modelovanje, rendering, vizuelizacija - mašine, objekti, nameštaj, forme3D modelovanje podrazumeva "skidanje" mera s modela ili sa tehničkog crteža. Za par dana Vaša ideja dobija i treću dimenziju. Radimo izradu tehničke dokumenatcije kao i njihovu 3D vizuelizaciju. Pod tim podrazumevamo izradu velikog broja 2D ili 3D crteža i sklopova, kao i prikaz modela u celini.

3D modelovanje je proces izrade preciznog prikaza trodimenzionalnih objekata. Proizvod ovakvog procesa naziva se 3D modelom. Na ovaj način precizno se mogu prikazati dimenzije objekata po principima kako ih vidi i ljudsko oko.

 

3D modelovanje podrazumeva "skidanje" mera s modela ili sa tehničkog crteža. Za par dana Vaša ideja dobija i treću dimenziju. Radimo izradu tehničke dokumenatcije kao i njihovu 3D vizuelizaciju.

3D modelovanje je proces izrade preciznog prikaza trodimenzionalnih objekata. Proizvod ovakvog procesa naziva se 3D modelom. Na ovaj način precizno se mogu prikazati dimenzije objekata po principima kako ih vidi i ljudsko oko. Svet je tako prepoznao korisnost 3D modela i uopšte 3D grafike.

 

Ovakvim pristupom prikazivanja služe se industrije koje zahtevaju preciznost u prikazivanju objekata i uvid u ergonomiju svojih proizvoda, kroz međusobni odnos dva tela (objekata), ili se prosto žele iskoristiti efekti i mogućnosti kompjuterske grafike.

Pod tim podrazumevamo izradu velikog broja 2D ili 3D crteža i sklopova, kao i prikaz modela u celini. U nastavku možete pogledati neke naše radove iz oblasti 3D modelovanja za potrebe nekih firmi ...

 

3d-modelovanje-namestaja

 

Cene 3D modelovanja Pogledajte portfolio

 

3d-modelovanje-rendering-animacija