tekoms-doo

Cene izrade web sajtova - povoljno - realno - kvalitetno !

English version

tekoms-web-dizajn

Realne cene izrade web sajtova za sve delatnosti - od malih firmi sa par zaposlenih (radionica, manjih salona) do kompanija sa velikim brojem zaposlenih. Takođe, povoljne i realne cene izrade web dizajn i programiranja online prodavnica sa kompletnim sistemom za ažuriranje.

Cena se najčešće gradi na osnovu vaših zahteva i kompleksnosti samog sajta ali je svakako cilj da klijent dobije najbolje i najkvalitetnije rešenje. Naglašavamo da su cene POVOLJNE I REALNE što znači da se za svaki projakt radi ozbiljno - od dizajniranja, programiranja, optimizacije i daljeg ažuriranja po potrebi.

Veliki broj sajtova smo upravo re-dizajnirali jer su klijenti prethodno išli logikom "Daj da uradim sajt za male pare" i to su i dobili - loš dizajn, loše optimizovan, neprilagođeno za mobilne uređaje.

Naše cene NISU JEFTINE nego REALNE što znači da NE RADIMO sajtove od 50 eura jer smo firma - koja stoji iza svojih projekata i cilj je zadovoljan klijent!

Ali pored toga, cilj je zadovoljan klijent - tako da smo uvek spremni za dogovore -od ideja, sugestija, saveta ... Date cene izrade web sajtova su okvirne i mogu se dodatno korigovati sa ciljem uspešne buduće saradnje !

PONUDA UKLJUČUJE ...

- Dizajn web sajta,

- Redizajn web sajta,

- Optimizacija,

- Izrada i programiranje ADMIN PANELA sa samostalno ažuriranje aplikacije (opcija)

- Dalje ažuriranje po dogovoru,

- Programiranje po zahtevu kupca (razne web aplikacije ...)

PAKETI SA CENAMA - za sve struke i delatnosti !


Basic paket

100 - 150 eur + PDV

Odlično za manje firme (radionice, zanatske radnje)

Midi paket

150 - 250 eur + PDV

veće firme (kompanije, klinike, saloni

PRO paket

250 - 500 eur + PDV

Za firme čiji je cilj UNIKATAN DIZAJN (hoteli, saloni, klinike)

ONLINE SHOP

od 500 eur + PDV

Dizajn i programiranje online prodavnice