tekoms-doo

Intezivni online kurs AutoCAD 2D/3D - učenje kroz vežbe

English version

tekoms-web-dizajn

Online kurs AutoCAD je najbolji vid učenja na daljinu ukoliko polaznik želi da uči prema svom tempu rada, rasporedu itd. AutoCAD 2D/3D za sve struke – najbolji, najbrži i najjeftiniji vid učenja ! Kurs autoCAD Online (učenje na daljinu) koji organizuje firma TEKOMS predstavlja nekoliko desetina video časova u trajanju od nekoliko minuta koje polazniku pokazuju komplet sve komande i operacije da bi kreirao kompleksne 2D crteže ili 3D modele. Kurs AutoCAD 2D/3D Online predstavlja nekoliko desetina video časova u trajanju od 3 - 10 minuta. Kurs AutoCAD OnLine je najbolji vid učenja na daljinu ukoliko polaznik želi da uči prema svom tempu rada, rasporedu itd.

AutoCAD 2D/3D - od prve linije do 3D modela

ACAD online obuka kroz preko 50 video predavanja i dve prateće skripte upoznaje i uči polaznika svih struka rad u AutoCAD okruženju. Obuka počinje od samog početka (opis ekrana) i upoznavanjem sa svim komandama za kompleksno crtanje i konstruisanje a kasnije i modelovanje složenih formi. Online obuku prate i vežbe gde se pokazano znanje prikazuje na konkretnim crtežima ili modelima. Autor obuke je kroz obuku sažeo svoje znanje stečeno u praksi (rad u proizvodnji).

Jednostavan i pregledan ADMIN PANEL

Video predavanje, info panel, najčešća pitanja

 

Program rada intezivne online obuke


I MESEC - AutoCAD 2D - od prve linije do projekta

Polaznik klikom na PLAY sluša video predavanja i ima pristup određenom materijalu za tu oblast. Na kraju prvog meseca kreće izrada projekta (vežba) – revizija od strane predavača – detaljan izveštaj (ispravke, sugestije). Uspešno urađena vežba – uslov za naredni mesec.

II MESEC - AutoCAD 3D - od DELA DO 3D MODELA

Polaznik klikom na PLAY sluša video predavanja i ima pristup određenom materijalu za tu oblast. Na kraju drugog meseca kreće izrada projekta (vežba) – revizija od strane predavača – detaljan izveštaj (ispravke, sugestije). Uspešna urađena vežba.

 

VRSTA ONLINE OBUKE STANDARNA OBUKA INTEZIVNA OBUKA
Broj video predavanja preko 50 video predavanja preko 50 video predavanja
Trajanje 24 h pristupa obuci 60 dana (mogućnost doplate) 60 dana
Prateći materijal Napisane skripte za 2D i 3D Napisane skripte za 2D i 3D
Tehnička podrška Da Da
Vežbe za proveru znanja Nema Polaznik radi vežbe
Ocenjivanje vežbi Nema Izveštaj o uspešnosti urađenih vežbi
Način plaćanja U celosti Na dve jednake rate