Pokreni 100% svoj web shop 150 eura

Detaljnije

(064) 162 - 79 - 53
office@tekoms.co.rs

web dizajn online kursevi sa sertifikatom

Sertifikat web dizajn online kursevi

Svi nivoi - HTML, CSS, PHP SQL ili sve komplet

 

Na kraju Online obuke možete kao opciju POLAGATI ZAVRŠNI ISPIT koja podrazumeva da se samostalno dizajnira nekoliko web strana prema tačno definisanoj formi. Rok izrade je 3-5 dana. Na kraju se komplet strukura sajta šalje predavaču na reviziju.

Polaznik za polaganje dobija projekti zadatak da uradi kompletno rešenja jedne web strane u datoj tehnologiji (HTML, CSS, Bootstrap itd) i na osnovu urađenih zadataka se izdaje potvrda na kojoj je tačno definisano šta je polaznik uspešno savladao.

Što znači, da može da položi HTML, CSS i poznavanje tehnologija koji predstavljaju web dizajn a sa druge strane da ne položi rad u PHP i SQL-u odnosno web programiranje. Zadaci imaju precizna uputstva kako da web strana izgleda po pitanju konstrukcije, boje, rasporeda elemenata kao što su navigacija, slide show ...) uz određene stavke koje su po izboru polaznika.

Takođe, projekti zadatak za web programiranje ima detaljno uputstvo kako da web strana dizajnerski izgleda uz određene forme koje "komuniciraju" sa bazom podataka (pretraga baze, ubacivanje podatka u bazu itd). Po uspešno položenom završnom ispitu polaznik dobija SERTIFIKAT (POTVRDU) da je uspešno položio ispit.

kurs-web-dizajna-sertifikat

 

Ključne reči

Izrada sajtova Izrada web aplikacija Izrada web shopova Web shop od 150 eur Programiranje e-learning platformi B2B i B2C portali Online kurs web dizajna AutoCAD - online kurs Izrada tehničkih crteža 3D modelovanje Prevodilačke usluge

Prijatelj sajta: Jooble - pretraga poslova

Jooble je internet pretraživač, specijalizovan za pretragu poslova, kreiran sa jedinim ciljem: da Vam pomogne da pronađete odgovarajući posao.

Detaljnije