tekoms-doo

Prevod teksta sa grafičkom obradom

English version

prevod-tekstova

Prevodi kataloga, knjiga, brošura, bezbednosnih i tehničkih listova - prevod vizuelno identičan originalu !


Prevodi se rade brzo i stručno. Cena prevoda po strani se definiše prema hitnosti, vrsti i količini teksta ali povoljno. Prevod vizuelno identičan originalu (posebna grafička obrada - teksta, slika, grafikona). Prevodioci sa praktičnim iskustvom (mašinstvo, građevina, IT, pravo, ekonomija). Posebni popusti za prevode tekstova studentskih radova (seminarski, diplomski). Posebni popusti za prevode tekstova u zavisnosti od broja strana.

Insistiramo da naši prevodi budu potpuno vizuelno identični originalu a pod tim se podrazumeva da korisnik dobije prevedenu stranicu koja ima isti grafički sadržaj kao original - tabele, slike, grafikoni ... Pogledajte GALERIJU sa stranicama prevoda sa svojim grafičkim sadržajem i prevedena stranica koja je potpuno vizuelno identična originalu.

Kalkulator cene prevoda tekstova

Kalkulator cene prevoda tekstova Vam omogućava da veoma brzo i unapred imate definisanu cenu prevoda tako da posle određene cene prevoda možete nam poslati tekst na prevod sa naznakom da se već izračunali cenu i da ste saglasni sa dinamikom prevoda koja iznosi oko 5-10 str./danu. Na primer rok predaje za tekst od 100 strana iznosi oko 10-20 dana. Ukoliko Vaš prevod ima nekoliko stotina strana pozovite nas da se dogovorimo ! Za dugoročnu saradnju odobravamo specijalne popuste !

 

 

Prevodi kataloga sa kompletnom grafičkom obradom


prevod-kataloga

Odlično za firme koji žele da imaju prevedena uputstva - prevod vizelno identičan originalu

Prevod kataloga, flajera, brošura omogućava da imate u jednoj poziciji i prevod i grafičku obradu. Na taj način možete Vaše kataloge kao i razna uputsva kompletno da imate prevedene uz grafičku obradu tako da prevod ima isti izgled kao i original.

Okvirna cena strane prevoda sa komplet grafičkom obradom 450-900 din/strani (STRANA U PAPIRU). Cena se gradi od kompleksnosti prevoda i grafičke obrade (slika, grafikona) i hitnosti. Posebne povoljosti kod cene se daju firmama koje zahtevaju dugoročnu saradnju.

Primeri prevoda sa grafičkom obradom