prevodi, programiranje,3D modelovanje

Izrada web aplikacija, web shopova od 250 eura, prevodi kataloga sa grafičkom obadom, tehničko crtanje, priprema za laser

3D modelovanje za kalupe

Priprema 3D modela za izradu kalupa


3D modelovanje za kalupe podrazumeva da se kreira softverski 3D model posle čega se formira izlazni format 3D modela kao STEP ili IGES fajl odnosno format koji je standardarni format za fajlove koji se uvoze u današnje CNC mašine koje kreiraju kalup. Vaša model se precizno meri i na osnovu toga se radi 3D model.

3D model se predstavlja kroz nekoliko JPG slika sa nekoliko pogleda na model (renderovan prikaz) da bi ste videli kako je model urađen. Takođe, dostavlja Vam se i 3D model u STEP ili IGES formatu.

Svi 3D modeli se rade brzo i precizno. Cena 3D modelovanja zavisi od kompleksnosti 3D modela - da li su oblici pravi ili ima nepravilne oblike. Okvirna cena modelovanja ide od 50 eura + PDV pa naviše. 3D model može da se modeluje sa slike ako nisu važne dimenzije ili se radi direktan premer sa samog modela.

 

3d modelovanje za 3D stampac

 

Ključne reči

Izrada sajtova Izrada web aplikacija Izrada web shopova Web shop od 250 eur Programiranje e-learning platformi B2B i B2C portali AutoCAD - online kurs Izrada tehničkih crteža 3D modelovanje Prevodilačke usluge

Prijatelj sajta: Jooble - pretraga poslova

Jooble je internet pretraživač, specijalizovan za pretragu poslova, kreiran sa jedinim ciljem: da Vam pomogne da pronađete odgovarajući posao.

Detaljnije