(064) 162 - 79 - 53     office@tekoms.co.rs

OPTIMIZACIJA WEB SAJTOVA

Optimizacija web sajtova | Optimizacija web stranica

Budite među prvih 10 na Google


Pogledajte cene optimizacija Pogledajte primere optimizacija

Optimizacija za pretraživače je usluga koja pomaže da Vaša web stranica zauzme bolju poziciju u rezultatima pretraživanja na pretraživaču kao što je Google.

Optimizacija web sajta je važan korak da bi se Vaš sajt video na svim glavnim pretražovačima. Sajt koliko god da ima atraktivan dizjan i vizuelno rešenje, ako nije "vidljiv" na Google kao i da ne postoji. Optimizacija kod nas može da bude sastavni deo ponude (kao besplatna stavka) ukoliko radimo komplet redizajn web sajta ili aplikacije ali se često saradnici odluče da urade samo optimizaciju kao deo promocije određenog proizvoda, usluge itd.

Optimizacija se radi preko ključnih reči koje se nalaze u samom tekstu na Vašem sajtu i prema njima se dalje rade procesi koji omogućavaju da vremenom postanete "interesantni" Google. strong>Optimizacija traje i može se desiti da se vaš sajt pojavi posle mesec dana ili čak posle 6 meseci od trenutka odpočinjanja procesa optimizacije.Korisnik plaća optimizaciju na mesečnom nivou. Ukoliko se posle TRI meseca sajt ne pojavi na 1 ili drugoj strani google.com a ili google.rs za određene ključne reči korisnik ne plaća cenu optimizacije za ta tri meseca. Na taj način omogućava se da korisnik tačno plaća uslugu koja ima efekta.

 

TEKOMS
ADMIN

Imate neko pitanje ?
Tu smo na
064 / 162 79 53