(064) 162 - 79 - 53
office@tekoms.co.rs

Optimizacija web sajtova | Optimizacija web stranica

Budite među prvih 10 na Google


Optimizacija za pretraživače je usluga koja pomaže da Vaša web stranica zauzme bolju poziciju u rezultatima pretraživanja na pretraživaču kao što je Google.

Optimizacija web sajta je važan korak da bi se Vaš sajt video na svim glavnim pretražovačima. Sajt koliko god da ima atraktivan dizjan i vizuelno rešenje, ako nije "vidljiv" na Google kao i da ne postoji. Optimizacija kod nas može da bude sastavni deo ponude (kao besplatna stavka) ukoliko radimo komplet redizajn web sajta ili aplikacije ali se često saradnici odluče da urade samo optimizaciju kao deo promocije određenog proizvoda, usluge itd.

Optimizacija se radi preko ključnih reči koje se nalaze u samom tekstu na Vašem sajtu i prema njima se dalje rade procesi koji omogućavaju da vremenom postanete "interesantni" Google. strong>Optimizacija traje i može se desiti da se vaš sajt pojavi posle mesec dana ili čak posle 6 meseci od trenutka odpočinjanja procesa optimizacije.Korisnik plaća optimizaciju na mesečnom nivou. Ukoliko se posle TRI meseca sajt ne pojavi na 1 ili drugoj strani google.com a ili google.rs za određene ključne reči korisnik ne plaća cenu optimizacije za ta tri meseca. Na taj način omogućava se da korisnik tačno plaća uslugu koja ima efekta.

Cene optimizacije web sajtova i web stranica

Od 30-50 eura/mesečno cena optimizacije web sajtova


Cena optimizacija web sajta zavisi od više faktora: delatnosti firme, strukture sajta, samog koda u kom je pisan sajt i mnogih drugih faktora.Optimizacija web sajtova je proces koji traje i da bi korisnik imao uspešnu i dobru poziciju na Google, potrebno je da se urade neke analize samog web sajta i da se definišu ključne reči.

Napominjemo ! Ovo nisu Google oglasi. Google oglasi su sistem - gde se plati oglašavanje i definiše cena klika i koliko ima klikova toliko se kredit smanjuje posle čega Vaš sajt više nije vidljiv. Ovo je jeste odlična opcija kada se želi neki artikal promovisati u određenom periodu i brzo ali na neke duge staze stvara troškove. Klasična optimizacija je na duge staze i omogućava da se pojavljivanjem na Google strani 1 ta pozicija zadržava i traje.

Dok se sajt ne pojavi na google makar na prve 3 (tri) strane korisnik ne plaća ništa. Iskustvo pokazuje da je uz dobru optimizaciju već posle mesec dana domen koji je ranije bio na 7-8 strani već se pojavljuje na str. 3. Tim tempom i uz dodatna podešavanja optimizacije pozicija web sajta vremenom ide na gore.

Dok se sajt ne pojavi na google makar na prve 3 (tri) strane korisnik ne plaća ništa. Iskustvo pokazuje da je uz dobru optimizaciju već posle mesec dana domen koji je radnije bio na 7-8 strani već se pojavljuje na str. 3. Tim tempom i uz dodatna podešavanja optimizacije pozicija web sajta vremenom ide na gore.

Korisnik plaća optimizaciju na mesečnom nivou. Ukoliko se posle TRI meseca sajt ne pojavi na 1 ili drugoj strani google.com a ili google.rs za određene ključne reči korisnik ne plaća cenu optimizacije za ta tri meseca. Na taj način omogućava se da korisnik tačno plaća uslugu koja ima efekta.

 

Ključne reči

Izrada sajtova Izrada web aplikacija Izrada web shopova Web shop od 150 eur Programiranje e-learning platformi B2B i B2C portali AutoCAD - online kurs Izrada tehničkih crteža 3D modelovanje Prevodilačke usluge

Prijatelj sajta: Jooble - pretraga poslova

Jooble je internet pretraživač, specijalizovan za pretragu poslova, kreiran sa jedinim ciljem: da Vam pomogne da pronađete odgovarajući posao.

Detaljnije