prevodi, programiranje,3D modelovanje

Izrada web aplikacija, web shopova od 250 eura, prevodi kataloga sa grafičkom obadom, tehničko crtanje, priprema za laser

Premer objekta i izrada crteža građevinskih objekata u Autocad-u

Premer objekata (stanova, kuća, lokala) sa 2D crtanjem


Cena: od 5 eura/kvm + PDV

Kupili ste stan ili ako potrebno je da renovirate kuću, da bi ste imali realan prikaz stanja objekta, na zahtev, možemo uradi kompletan premer Vašeg građevinskog objekta (stan, kuća, lokal, vikendica ili bilo koja druga konstrukcija) i na osnovu toga se radi izrada tehnički crtež objekta. Crteži sadrže sve potrebne elemente koje jedan građevinski crtež treba da sadrži - kote, šrafure, opise. Kao dodatna opcija, nacrtan objekat se može 3D modelovati i predstaviti kao 3D model.

Cena komplet crtanja i premera Vašeg građevinskog objekta se gradi prema kvadraturi objekta: od 5 eura / kvm + PDV BRUTO površine objekta. Pod tim se podrzumeva izlazak na teren (lokacija objekat takođe utiče na cenu), skiciranje objekta, premer (prostorija, otvora itd) kao i dogovor sa naručiocem posla šta mu je važno da crtezi sadrže od podataka.

Crteži se rade u AutoCAD programu i izrađuju ih naši inženjeri tako da crtež ima sve standarne elemente koje jedan građevinsko-arhitektonski crtež treba da ima.

Ključne reči

Izrada sajtova Izrada web aplikacija Izrada web shopova Web shop od 250 eur Programiranje e-learning platformi B2B i B2C portali AutoCAD - online kurs Izrada tehničkih crteža 3D modelovanje Prevodilačke usluge

Prijatelj sajta: Jooble - pretraga poslova

Jooble je internet pretraživač, specijalizovan za pretragu poslova, kreiran sa jedinim ciljem: da Vam pomogne da pronađete odgovarajući posao.

Detaljnije