prevodi, programiranje,3D modelovanje

Izrada web aplikacija, web shopova od 250 eura, prevodi kataloga sa grafičkom obadom, tehničko crtanje, priprema za laser

3D grafičko modelovanje (već od 100 eura)

3D grafičko modelovanje enterijera, 3D modelovanje stanova, poslovnog prostora, kuća

 

3D grafičko modelovanje je proces gde se objekat delimično modeluje, posle čega se izlazna slika dodatno obrađuje u Photoshopu. To je odlična prilika da imate jeftiniju opciju grafičkog prikaza stana, poslovnog prostora, kuće i sl. Za razliku od standarnog 3D modelovanja, gde se svaki element modeluje (nameštaj, kuhinja i sl) čime se cena povećava, 3D grafičko modelovanje predstavlja kombinaciju programa za 3D modelovanje, posle čega se renderovana slika dodatno obrađuje u Photshopu. Na primer, ubacuje se nameštaj, postavlja senka i slika se dodatno grafički obrađuje da što vernije prikaže korisniku izled budućeg enterijera, kuće, poslovnog prostora i sl.

Kvalitet 3D grafičkog modelovanja nije kao kada se standarno modeluje ali samim tim i cena je mnogo manja. Na primer, ukoliko želite da vidite kako će izgledati vaš stamberni prostor, samo modelovanje nameštaja iziskuje vremena pa samim tim su i troškovi veći pa se uz pomoć 3D grafičkog modelovanja, prikaz dodatno uređuje slikama nameštaja i dalje grafički obrađuje da izlazni render bude što realniji.

 

Naši radovi iz 3D grafičkog modelovanja


 

Ključne reči

Izrada sajtova Izrada web aplikacija Izrada web shopova Web shop od 250 eur Programiranje e-learning platformi B2B i B2C portali AutoCAD - online kurs Izrada tehničkih crteža 3D modelovanje Prevodilačke usluge

Prijatelj sajta: Jooble - pretraga poslova

Jooble je internet pretraživač, specijalizovan za pretragu poslova, kreiran sa jedinim ciljem: da Vam pomogne da pronađete odgovarajući posao.

Detaljnije