Pokreni 100% svoj web shop 150 eura

Detaljnije

(064) 162 - 79 - 53
office@tekoms.co.rs2d crtanje

Izrada 2D crteža u Autocad-u | 2D crtanje u Autocad-u

Izrada tehničkih crteža u Autocad-u (projektna dokumentacija)


2D Tehničko crtanje - skice, crteži (građevinski, mašinski)

Kompletno precrtavanje crteža prema datim dimenzijama u 2D ili kreiranje 3D modela.

Dokumentacija se kompletno predaje u elektronskoj formi tako da je dalji rad na crtežu moguć po pitanju izmena, dopuna i sl.

Dokumentacija koja se prebacuje u elektronsku formu mogu biti crteži različite namene - od klasičnih školskih crteža, tehničkih rešenja, radioničkih crteža delova ili sklopova, 3D modela i sl.

Radove izrađujemo brzo, kvalitetno i precizno i u skladu sa pravilima tehničkog izražavanja.

 

Izrada tehničkih crteža ili skica za sve potrebe - projektna dokumentacija, premer sa terena (osnove objekata, premer mašina itd), izrada 3D modela. Uradili smo veliki broj crteža za lasersko sečenje - za izradu reklama, panela i sl. Prebacivanje vaše tehničke dokumentacije iz papira u elektronski oblik. Ukoliko pravite mašine i imate skice u "papiru" veoma brzo se može izraditi kompletna tehnička dokumentacija tako što će Vaše skice imati elektronsku formu.

Crtanje se može naplaćivati po papiru (A4 format je od 300 - 700 din + PDV) ili prema satu crtanja (10 eura/sat + PDV) ukoliko je crtež većih dimenzija. Takođe, možemo izaći na teren i premeriti određene forme koje treba prebaciti u elektronski oblik - mašine, uređaje, sklopove itd.

 

IMATE
PITANJE ?

Tu smo na
064 / 162 79 53