prevodi, programiranje

Izrada web aplikacija, web sajtova, web shopova, prevodi kataloga
sa grafičkom obadom, tehničko crtanje, priprema za laser, pisanje tekstova za web

3D modelovanje - Izrada 3D modela

2D Crtanje i 3D modelovanje - razvijanje delova za proizvodnju


3D modelovanje je proces koji počinje izradom 2D crteža. Radimo kompletnu izradu 3D modela bilo da je mašinski  element, građevinski objekat ili neki deo nameštaja. 3D model se isporučuje kao JPG slika određene rezolucije i može se dodatno obraditi – dodati neki tekst, preraditi da bude baner I sl.

Najčešće radimo 3D modelovanje delova za proizvodnju (mašinski elementi) što podrazumeva da se neki deo tehnički izrađuje kao 2D crtež (za tehničku dokumentaciju) a potom se izrađuje 3D model.

3D modelovanje podrazumeva da se element renderuje i dodatno vizuelno finalizuje tako da krajnji izlazni format bude JPG sa što realističnim prikazom modela. Cena 3D modelovanja zavisi najviše od kompleksnosti samog modela – oblika i forme koja se modeluje kao i potreban nivo izlaznog formata.

Pošaljite na email office@tekoms.co.rs zahtev na procenu 3D modela. Format model koji se modeluje može da bude skeniran crtež, skica ili slično, na osnovu koga se prvo radi tehnički crteža a zatim 3D model: Na kraju se radi rendering gde je rezultat slika u JPG ili PNG format gde je model.  

Ključne reči

Izrada sajtova Izrada web aplikacija Izrada web shopova Web shop od 250 eur Programiranje e-learning platformi B2B i B2C portali Izrada tehničkih crteža Izrada 3D modela Prevodilačke usluge