(064) 162 - 79 - 53
office@tekoms.co.rs

Izrada crteža u Autocad-u | Priprema za laser

Priprema za lasersko sečenje


2D crtanje - priprema crteža u Autocadu za laser (lasersko sečenje)

Priprema i izrada crteža u Autocad-u za lasersku obradu. Dovoljo je da nam pošaljete skicu nacrtanu rukom ili čak sliku objekta i bilo kom formatu i naši inženjeri će vrlo brzo izraditi Autocad crtež. Crta se precizan crtež gde se definiše logička putanja lasera odnosno uzima se u obzir nulta tačka. Nulta tačka je obično dole-levo u odnosu na pripremak. Sve forme moraju biti zatvorene linije itd.

Naručiocu se šalje izvorni fajl u bilo kom formatu koji je potreban da se uveze u mašinu - DWG, DXF ili neki drugi format. Izrada i priprema crteža za laser nije samo precrtavanje skice, nego kompletna obrada formi i priprema za dalju lasersku obradu.

Pripremimo crtež za laser u AutoCAD-u

2d crtanje u autocadu za laser

 

Šaljemo Vam izvorni fajl koi ubacujete u mašinu

2d crtanje u autocadu za laser

 

Ključne reči

Izrada sajtova Izrada web aplikacija Izrada web shopova Web shop od 150 eur Programiranje e-learning platformi B2B i B2C portali AutoCAD - online kurs Izrada tehničkih crteža 3D modelovanje Prevodilačke usluge

Prijatelj sajta: Jooble - pretraga poslova

Jooble je internet pretraživač, specijalizovan za pretragu poslova, kreiran sa jedinim ciljem: da Vam pomogne da pronađete odgovarajući posao.

Detaljnije