(064) 162 - 79 - 53
office@tekoms.co.rs

Izrada i programiranje Android aplikacija na zahtev

Za sve delatnosti - tehnika, ekonomija, edukacija


Pogledajte portfolio

Izrada Android aplikacija omogućava da se Vaše poslovanje dodatno tehnološki unapredi tako što ćete svoju delatnost proširiti i na druge platforme kao što je Android operativni sistem razvijen od strane Google koji danas ma veoma veliku primenu kod mobilnih tehnologija.

Bez obzira koja je delatnost firme - Vaše ideje mogu se pretvoriti u korisne aplikacije koje će Vašim korisnicima olakšati svakodnevni rad. Slobodno pošaljite zahtev kakva Vam je aplikacija potrebna, koje zahteve da ima - naše je da kreiramo sve - OD DIZAJNA DO FUNKCIONALNOSTI !

 

Android aplikacije koje možemo uraditi potpuno su prilagođene Vašim idejama i potrebama poslovanja i mogu biti urađene kao aplikacije koje se instaliraju i koje mogu biti funkcionalne sa ili bez prisustva interneta.

izrada-android-aplikacija

Ključne reči

Izrada sajtova Izrada web aplikacija Izrada web shopova Web shop od 150 eur Programiranje e-learning platformi B2B i B2C portali AutoCAD - online kurs Izrada tehničkih crteža 3D modelovanje Prevodilačke usluge

Prijatelj sajta: Jooble - pretraga poslova

Jooble je internet pretraživač, specijalizovan za pretragu poslova, kreiran sa jedinim ciljem: da Vam pomogne da pronađete odgovarajući posao.

Detaljnije