Pokreni 100% svoj web shop 150 eura

Detaljnije

(064) 162 - 79 - 53
office@tekoms.co.rs

blogovi

Saveti, razmišljanja, iskustva


Kako prepoznati "avioni-kamioni" saradnika ?

23.02.2020

Kako prepoznati avioni-kamioni saradnika ? To su oni što iznesu milion ideja šta im sve treba - i web sajt i web aplikacija i Android aplikacija i katalog i trebaće još dosta toga i nikad se više ne javi kad mu se spomene cena.

Detaljnije

Greške kod započinjanja biznisa ?

23.02.2020

Danas se često čuje rečenica da je neko započeo neki biznis iz bilo koje delatnosti a zatim su tim putem krenuli mnogi. Vrlo brzo se ispostavi da u tom istom biznisu ne uspeju svi. Gde je greška ?

Detaljnije

Wordpress ili pravo programiranje ?

19.09.2019

Postavlja se pitanje – kako sad davati bilo kakve ponude i objasniti ljudima da to nije web programiranje gde se piše kod koji se kasnije može u potpunosti kontrolisati, nego je to jednostavno gotova platforma koja uzima šablone i razne pluginove (dodatke) sa kojima se obogaćuje web sajt ili aplikacija.

Detaljnije

Stručnjaci za IT sektor

19.09.2019

Danas je tržište, pogotovo u IT sektoru, veoma dinamično, traži neprestano učenje novih tehnologija, rad, napredovanje, razvijanje i praćenje trendova. Drugim rečima, sam programer mora biti svestan da ima neka odredjena znanja do kojih je došao radom i učenjem, toga treba da bude svestan onaj ko naručuje posao.

Detaljnije

Sajt od 50 eura – jel to vredi ?

19.09.2019

Danas možete naći dosta oglasa koji čak rade web sajtove za 50 eura. Postavlja se pitanje, da li to vredi toliko i šta se dobije za tu cenu.

Detaljnije

Kako se gradi cena web sajta

19.09.2019

Najčešća pitanja koja nam stižu uz zahteve za izradu web sajta ili aplikacije jeste - cena. Naravno, svaka ponuda ne bude uspešna odnosno najčešće sama cena odredjuje saradnju. U tim, slučajevima može doći do odredjene korekcije cena ali svakako tako da cena sata programiranja ne bude isplativa i nama.

Detaljnije

Plata programera – mit ili istina

19.09.2019

Vrlo često se spominje jedna misao da je zanimanje programera jedno od najplaćenih zanimanja i da su IT sektoru najveće plate. Sa druge strane, vrlo često medju oglasima za posao za programere postavlja se jako puno uslova koje programer treba da ispuni.

Detaljnije

Najčešće greške kod prevođenja tekstova

16.09.2019

Prevodjenje sa srpskog na engleski kao i prevodjenje sa engleskog na srpski ima različit pristup u samom načinu rada. Pod se podrazumeva da prevod bude smisleno tačan i daje čitaocu jasnu informaciju ali nekad se desi da prevodioci (najčešće početnici) prave odredjene greške kod prevodjenja.

Detaljnije

10 grešaka kod optimizacije web sajtova

16.09.2019

Optimizacija predstavlja važan korak kod promocije web sajta i svaki programer u svojoj ponudi pored redovnih aktivnosti (dizajniranje web sajta, programiranje baze i admin panela) takođe treba da uvrsti i poslove koji se tiču promocije web sajta i njegovo prisustvo u rezultatima pretrage.

Detaljnije

Optimizacija u 10 koraka - kako optimizovati web sajt

16.09.2019

Optimizovan web sajt veoma važna stavka pored svih ostalih programerskih elemenata – dizajna, prilagodljivosti za mobilne itd. Prikazani koraci baziraju se na podešavanju nekih elemenata u samom kodu kao i potrebnih aktivnosti koje su potrebne da bi se stranice indeksirale od strane Google-a

Detaljnije

Programer za godinu dana - mit ili istina

15.09.2019

Danas postoji na tržištu jako puno obuka za programere koje traju odredjeni period – 3, 6, 9 pa čak i 12 meseci. Pa čak i naše online obuke traju 4 meseca sa opcijom neograničenog produžavanja trajanja.

Detaljnije

Online učenje – prednosti i mane

15.09.2019

Danas je online učenje jako puno zastupljeno kao novi vid učenja. Postoje i neki drugi slični nazivi kao što je - distance learning - (učenje na daljinu) s tim da tu postoji nekoliko načina učenja. Kao i svako učenje i online učenje ima svoje prednosti i mane.

Detaljnije

 

Ključne reči

Izrada sajtova Izrada web aplikacija Izrada web shopova Web shop od 150 eur Programiranje e-learning platformi B2B i B2C portali Online kurs web dizajna AutoCAD - online kurs Izrada tehničkih crteža 3D modelovanje Prevodilačke usluge

Prijatelj sajta: Jooble - pretraga poslova

Jooble je internet pretraživač, specijalizovan za pretragu poslova, kreiran sa jedinim ciljem: da Vam pomogne da pronađete odgovarajući posao.

Detaljnije