(064) 162 - 79 - 53
office@tekoms.co.rs

Časovi Autocad-a u Beogradu - učionica u centru !

Autocad konsultacije, crtanje grafičkih i seminarskih radova


Časovi AutoCAD-a koji se održavaju u Beogradu, omogućavaju da polaznik konkretno ima konsultacije (časove) sa našim predavačem koji ima višegodišnje praktično iskustvo u AutoCAD kao i iskustvo u predavanju. Polaznik privatnih časova dobija i prateću skriptu napisanu od strane predavača koja je inače napisana za naše redovne kurseve AutoCAD-a i svakako je velika pomoć kada su u pitanju privatni časovi AutoCAD-a (konsultacije)

Privatni časovi AutoCAD-a, koji se održavaju u dogovoru sa polaznikom (polaznicima) u centru Beograda, omogućavaju da Vaše konkretne zahteve rešavamo koji se tiču vaših predavanja, seminarskih i grafičkih radova, izrade projekata itd. Preporuka je da imate svoj laptop gde ćemo podesiti radno okruženje AutoCAD-a tako da dalje možete veoma jednostravno uz dato znanje i napisanu skriptu, nastaviti svoju edukaciju. Naravno, tehnička podrška je uvek tu - bilo preko emial-a ili telefonom.

AutoCAD privatni časovi održavaju se u terminima koji odgovaraju polazniku ili polaznicima.

Mesto obuke: Kod vas ili u Vašoj firmi
Prateći materijal: Napisana skripta za 2D ili 3D
Vreme održavanja: U dogovoru sa polaznikom (polaznicima)
Trajanje 1 TERMIN: 120 min (2 h)
Cena po času (TERMINU) koji traje 120 min: VIDITE OVDE

 

autocad-rendering

Ključne reči

Izrada sajtova Izrada web aplikacija Izrada web shopova Web shop od 150 eur Programiranje e-learning platformi B2B i B2C portali AutoCAD - online kurs Izrada tehničkih crteža 3D modelovanje Prevodilačke usluge

Prijatelj sajta: Jooble - pretraga poslova

Jooble je internet pretraživač, specijalizovan za pretragu poslova, kreiran sa jedinim ciljem: da Vam pomogne da pronađete odgovarajući posao.

Detaljnije