prevodi, programiranje,3D modelovanje

Izrada web aplikacija, web shopova od 250 eura, prevodi kataloga sa grafičkom obadom, tehničko crtanje, priprema za laser

Kurs Autocad 2D/3D u Vašoj firmi - od prve linije do 3D modela

Kurs AutoCAD-a za firme (40 časova) + Online obuka (60 dana)


Naša jedinstvena ponuda za firme uključuje pored redovne obuke za Vaše zaposlene, u trajanju od 40 časova, da posle završene obuke imate pristup, isto tako dobro posećenoj online obuci Autocad-a, u trajanju od 60 dana. Tako da Vaše učenje traje i dalje ali sada samo organizujete vreme učenja rada.

AutoCAD je kompleksan alat za crtanje, projektovanje i modelovanje ali ako se kvalitetno objasni kroz razvijenu obuku polaznik shvata da je u stvari vrlo jednostavno raditi u AutoCAD-u. Kurs AutoCAD 2D/3D je obuka koja se može odvijati u Vašoj firmi. Održali smo veliki broj kurseva AutoCAD 2D/3D za različite firme u njihovim prostorijama.

Obuka podrazumeva tradicionalni oblik nastave (učionica) uz korišćenje računara i pratećeg  materijala koji ostaje polazniku obuke (napisane skripte za 2D i 3D, vežbe). Nastavne jedinice daju polazniku praktično znanje tako da samostalno može da iscrta (projektuje) kompleksne 2D linijske forme kao i 3D modele. Tabela u nastavku daje vežbe koje će polaznik uspešno naučiti kao se crtaju, konstruišu ili modeluju.

Idealno za firme gde možemo obuku realizovati kod Vas bilo gde da se nalazite. Napisane skripte koje prate predavanje ostaju polazniku. Lokacija firme kao i broj potrebnih polaznika definiše cenu.

Broj polaznika za firme min. 5 ako je obuka van Beograda. Pored obuke koja traje u dogovoru sa firmom, dobijate i pristup Online obuci za AutoCAD 2D/3D u trajanju 60 dana tako da pored završene obuke Vaši zaposleni uvek mogu da se podsete svih nastavnih jedinica koje su bile na obuci u učionici. Testirajte DEMO verziju AutoCAD online obuke OVDE. Zatražite ponudu na navedeni email office@tekoms.co.rs

Svaki čas ima određeno poglavlje koji uvodi polaznika u radno okruženje AutoCAD-a i dalje pokazuje sve komande koje će mu trebati za dalji rad.

Mesto obuke: Vaša firma
Vreme održavanja: Dogovor
Sertifikat: Ne
Dodatni materijal: Napisane skripte 2D/3D
Bonus materijal: Dodatnih 60 dana AutoCAD online obuke VIDI DEMO
Cena: VIDITE OVDE

VEŽBE ZA 2D KOJE SE RADE NA OBUCI - Kompleksne forme, oblici

autocad-vezbe
autocad-vezbe
autocad-vezbe
autocad-vezbe
autocad-vezbe
autocad-vezbe
autocad-vezbe
autocad-vezbe

 

 

Ključne reči

Izrada sajtova Izrada web aplikacija Izrada web shopova Web shop od 250 eur Programiranje e-learning platformi B2B i B2C portali AutoCAD - online kurs Izrada tehničkih crteža 3D modelovanje Prevodilačke usluge

Prijatelj sajta: Jooble - pretraga poslova

Jooble je internet pretraživač, specijalizovan za pretragu poslova, kreiran sa jedinim ciljem: da Vam pomogne da pronađete odgovarajući posao.

Detaljnije