(064) 162 - 79 - 53
office@tekoms.co.rs

Kursevi srpskog jezika za strane firme i ambasade - gramatika, konverzacija.


Srpski jezik za strane firme i ambasade

Kursevi srpskog jezika za strane firme i ambasade koje organizuje firma TEKOMS, omogućava Vam da kvalitetno dodatno edukujete Vaše zaposlene, kursevima koji su u potpunosti prilagođeni Vašim potrebama. Obuke se organizuju u prostorijama Vaše firme u dogovoru sa polaznicima. Na taj način Vaši zaposleni u poznatom radnom okruženju lakše prihvataju stečena znanja.

Vrste obuka srpskog za zaposlene

Kursevi srpskog za strane firme podrazumevaju razne tipove obuka:
- specijalizovani kursevi srpskog jezika - za sve struke i nivoe,
- konverzacijski kursevi srpskog jezika gde je cilj učenje konverzacije,
- opšti kursevi poslovnog srpskog jezika gde je akcenat na učenju poslovnog srpskog, pravila pisanja u saradnji sa inostranim saradnicima i sl.
- ubrzani kursevi srpskog jezika gde se obuka radi ubrzanim tempom pa se i sam program prilagođava dinamici učenja

Nastavni kadar

Obuku drži profesorka engleskog jezika sa dugogodišnjim iskustvom u predavaštvu - engleskog i srpskog jezika. Profesorka je naš redovni saradnik već 10 godina. Profesorka pored redovne diplome Univerziteta u Beogradu (prof. engl. jezika, master), poseduje u dodatne inostrane diplome i serifikate - CELTA (Certificate in Teaching English) i CPE (Certificate of Proficiency in English).

Minimalni broj polaznika je 4-6 (broj se može korigovati u dogovoru sa naručiocem obuke).

Literatura za kurs srpskog jezika - u dogovoru sa profesorkom

 

Ključne reči

Izrada sajtova Izrada web aplikacija Izrada web shopova Web shop od 150 eur Programiranje e-learning platformi B2B i B2C portali AutoCAD - online kurs Izrada tehničkih crteža 3D modelovanje Prevodilačke usluge

Prijatelj sajta: Jooble - pretraga poslova

Jooble je internet pretraživač, specijalizovan za pretragu poslova, kreiran sa jedinim ciljem: da Vam pomogne da pronađete odgovarajući posao.

Detaljnije